Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Belangrijk..de forum regels


  Taal

  De officielle taal op deze forum is engels, alle berichten die je maakt moet daarom dus in het engels zijn, daarbuiten hebben we ook een eigen nederlandse forum gedeelte op deze forum, in dit gedeelte mag dus wel gewoon nederlands geschreven worden.

  Schelden in welke vorm dan ook wordt op deze forum niet toegelaten en zal dus ook bestraft geworden.

  Gedrag  Uitdagen van medegebruikers en uitschelden of welke vorm dan ook die niet netjes is ook al wordt er al gescholden naar u wordt niet toegelaten.
  Mocht iemand tegen je schelden dan meld je dat direkt aan een moderator of beheerder.


  Inhoud Forum

  Links: Links zal worden toegestaan, als het iets is relevant voor het gesprek bij de hand. Bijvoorbeeld, zou een topic over Wrestlemania en iemand dan het plaatsen van een link naar de wikipedia pagina van Wrestlemania 20 worden toegestaan. Plaatsen van links in het belang van de terbeschikkingstelling hen zal niet worden getolereerd.

  Foto's: Foto's zijn prima als ze weer relevant zijn voor het gesprek. Maar foto's van een volwassene of storende natuur zal worden verwijderd en de overtredende partij een ban van het forum ontvangen. Dit geldt ook voor foto's met vloeken in hen, of elk ander onderwerp dat in strijd is met de forumregels.

  Discussies: Discussies / debatten zijn prima, zolang ze worden bewaard burgerlijke en breken niet alle regels en niet leidt tot een all out geschil. Als dit gebeurt waarschuwingen kan worden uitgegeven en de draad zal waarschijnlijk worden vergrendeld. Elke gebruiker met opzet gevonden proberen om de civiele onderwerpen om te zetten in geschillen zal echter worden afzonderlijk behandeld.

  Illegale Discussies: Talk en / of links om iets illegaal of aanstootgevend zullen onmiddellijk worden verwijderd en de overtreder zal een ban van het forum ontvangen. Dit geldt ook voor pornografie, drugs, streaming sites, warez, torrents etc.

  Het werven / phising: Alle berichten die worden beschouwd als reclame, zal werving links voor andere online games of phishing scams resulteren in een oogwenk verbod en eventuele schrapping van de rekeningen.

  Nieuwe onderwerpen: Bij het aanmaken van een nieuw onderwerp, zorg ervoor dat er niet een alweer op de hoogte van wat je zou willen bespreken. Ook kunt u post in de juiste sectie. Leden die worden gevonden constant posten in het verkeerde deel zullen hun berichten verwijderd en zullen worden behandeld overeenkomstig (bijvoorbeeld, het plaatsen van onderwerpen over iets anders dan werving in de werving sectie)

  Herleven Oude Onderwerpen: Normaal gesproken een onderwerp dat geen enkele activiteit in het al meer dan een maand wordt vergrendeld en verplaatst naar de "Dead Zone". Leden die zijn gevonden detachering in de onderwerpen aan waarvoor inactief zijn geweest voor meer dan een maand zal meestal een waarschuwing ontvangen. Zal echter enige vrijheid worden getoond in bepaalde onderwerpen (dat wil zeggen: de kunst draad, de Podcast draad, enz.)

  Bumping Onderwerpen: Bumping onderwerpen worden niet getolereerd. Dit is wanneer iemand zal antwoorden op een onderwerp voor de enige reden van het te verplaatsen naar de top van de onderwerpen lijst en / of om meer aandacht aan hun onderwerp te krijgen.

  Spamming: Dit wordt een groot probleem onlangs weer. De meerderheid van de spam is mensen posten klein berichten zoals "Dank je", "Ik ga akkoord" en andere kleine berichten die niets toevoegen aan het onderwerp bij de hand.
  De enige keer dat het is toegestaan ​​is als de opening Poster dankt mensen voor gegeven adviezen.
  Eventuele andere zullen worden geschrapt op het forum Moderators discretie. Leden die continu de fora spammen met dergelijke berichten ontvangt waarschuwingen en uiteindelijk worden verboden.


  Accounts


  Meerdere accounts zijn niet toegestaan. Als u meerdere accounts op dezelfde server en u wilt om geld op het forum doelwit voor hen, neem dan contact Abdel of Joose2001 op uw server en zij zullen uw doelgroep handmatig bevestigen.

  Ook iemand gevonden aanmaken van accounts te omzeilen een verbod zal de nieuwe rekening (en) verwijderd te hebben. Recidivisten kunt ook een IP-ban van het forum.

  Geef nooit uit uw account log-in informatie voor iedereen op het forum.
  Zelfs TWG personeel zal niet vragen om uw log-in gegevens, zodat iedereen beweren dat ze personeel en nodig uw informatie probeert te scam je.


  Overige


  Ook zeker om te lezen elke secties individuele regels als door een deel hebben verschillende regels / richtsnoeren aan anderen.

  De bovenstaande regels zullen ook tellen in gebruikers avatars en handtekeningen.
  In dit geval, zal de gewraakte item worden verwijderd door mijzelf, als blijkt dan disciplinaire actie zal plaatsvinden.

  We willen voor alle gebruikers te zijn burgerlijke en beleefd tegen elkaar. Boven alles willen wij u te voorzien van leuke, vriendelijke, gemakkelijk toegankelijk forums voor iedereen. Als u de bovenstaande regels moeten we in staat om dat te bereiken.

  Breaking een van deze regels kan leiden tot de volgende acties worden genomen.


  Waarschuwing & Banning


  Een waarschuwing waar je bewust worden gemaakt van de regel inbreuk en elke beledigende berichten bewerkt en gesloten onderwerpen indien nodig. Waarschuwingen worden weergegeven op uw persoonlijk record, maar voeg geen punten.

  Een officiële overtreding waar je bewust worden gemaakt van de regel inbreuk en elke beledigende berichten bewerkt en gesloten onderwerpen indien nodig. Overtredingen worden opgeslagen op uw persoonlijke record dat alle Mods en Admins kunnen zien. 3 waarschuwingen resulteert in een onmiddellijke ban waarna een waarschuwing count is ingesteld.

  Een verbod is waar je zal worden verwijderd van het forum voor een bepaalde periode van tijd. De niveaus van verboden zijn:
  1e ban van 3 waarschuwingen = 1 week
  5 bans = permanente ban.

  Instant verboden kan worden uitgedeeld als een mod beslist dat het nodig is.
  Leden die verboden via spamming voor de doelgroep zal ook worden verboden voor 1 week.
  Instant permanent verbod kan ook worden uitgedeeld in de gevallen die het verdienen om als zodanig worden behandeld.
Working...
X