Announcement

Collapse
No announcement yet.
This topic is closed.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Important: Reguli de Conduita!!!


  Limba

  Limba: Limba oficiala a Jocului de Wrestling este engleza, prin urmare limba pe care o veti folosi pentru a scrie pe forum va fi tot engleza, exceptie facand forumurile destinate serverelor dedicate : german, spaniol, turcesc, francez, portughez, nordic, olandez, romanesc si Italian; in cadrul acestor forumuri va trebui sa folositi limba oficiala a serverului. Daca nu stapaniti limba engleza prea bine atunci va recomandam sa folositi un translator (precum Google babelfish) pentru a scrie mesaje, asta pentru a va ajuta sa comunicati mai usor, din moment ce limba oficiala a Jocului de Wrestling este Engleza.

  Injurii: Orice cuvinte care sunt considerate injurii in limba engleza nu vor fi tolerate. Ce sunt injuriile? Orice lucru care nu ar fi permis la un show de televiziune TV14 in Statele Unite poate intra in categoria injuriilor. Folosirea injuriilor intr-o alta limba este de asemenea interzis si incalca regula de mai sus.

  Injurii mascate: Incercarea de a trece de filtrul intern, sau folosirea abrevierilor pentru a masca injuriile sunt interzise si vor fi tratate corespunzator.


  Comportamentul


  Insultarea altor utilizatori: Insultarea altor membri ai forumului este interzisa, chiar daca ei te-au insultat in prima faza.

  Instigarea: Incercarea de a-I face pe alti utilizatori sa incalce regulile este considerata instigare. Daca observati un astfel de comportament va rugam sa contactati un moderator.

  Insultarea si instigarea membrilor staff-ului: Staff-ul isi dedica voluntar timpul pentru a face ca jocul sa functioneze la parametri optimi. Prin urmare nu este benefic sa incercati sa-i insultati sau sa-i provocati. Un asemenea comportament poate duce la ban instant, in functie de decizia moderatorului.


  Continutul Subiectelor


  Link-uri: Link-uri pot fi folosite, daca sunt relevante in cadrul conversatiei. Spre exemplu, un subiect despre Wrestlemania, iar cineva adaugand un link catre pagina Wikipedia a Wrestlemania 20, nu este nimic in neregula. Adaugarea inutila a link-urile nu va fi tolerata.

  Imagini: Imaginile pot fi adaugate daca sunt relevante in cadrul conversatiei. Cu toate acestea imaginile ce contin persoane aflate in ipostaze nepotrivite vor fi inlaturate iar cei care le-au folosit vor primi ban pe forum. In aceasta categorie pot intra si imaginile care contin injurii au orice alte mesaje care sunt impotriva regulilor forumului.

  Conversatiile: Conversatiile/dezbaterile sunt permise atat timp cat sunt civilizate iar regulile nu sunt incalcate. In cazul in care discutiile degenereaza atunci se pot acorda avertismente persoanelor in cauza iar subiectul va fi inchis cel mai probabil. Orice utilizator care incearca sa transforme discutiile civilizate in dispute aprinse va fi tratat ca atare.

  Discutii interzise: Vorbind si/sau adaugand link-uri catre orice lucru illegal sau ofensator este interzis, persoanele in cauza vor primi ban pe forum. Aici sunt incluse discutiile despre pornografie, droguri, site-uri care emit programe, warez, torente etc.

  Recrutare/Phising : Orice mesaj sau link cu scopul de a recruta sau de a face publicitate pentru alte jocuri online sau actiunile de phising vor avea ca rezultat un ban imediat existand chiar posibilitatea de a vi se sterge contul.

  Subiecte noi: Cand deschideti un nou topic, asigurati-va ca nu este deja unul deschis care sa contina acelasi subiect de discutie. De asemenea va rugam sa scrieti in sectiunea corecta. Utilizatorii care vor scrie in mai multe randuri in sectiuni gresite ale forumului vor avea subiectele inlaturate si vor fi tratati corespunzator (spre exemplu, scriind mesaje despre orice altceva inafara de recutare in sectiunea destinata recrutarii).

  Reimprospatarea subiectelor vechi: In mod normal orice subiect care nu a inregistrat activitate pentru mai mult de o luna va fi inchis si mutat in zona denumita “Dead Zone”. Utilizatorii care vor posta mesaje in subictele care nu au avut niciun fel de activitate pentru mai mult de o luna vor primi avertismente. Cu toate acestea unele subiecte vor fi tratate cu mai multa discretie (exemplu : subiect legat de Arta)

  Bumping-ul subiectelor: Bumping-ul subiectelor nu va fi tolerat. Acest lucru se intampla atunci cand cineva raspunde in cadrul unui subiect doar pentru a muta subiectul mai in fata in cadrul listei sau pentru a atrage mai multa atentie asupra lui.

  Spam-ul: Acesta a devenit o problema serioasa din nou. Majoritatea spam-ului este creat de persoane care posteaza mesaje scurte de genul “Mersi”, “Asa e” si multe alte mesaje care nu aduc nimic in plus subiectului. Singura situatie in care este permis, este atunci cand cel care a deschis subiectul multumeste pentru sfaturile primate. In orice alte situatii moderatorii va pot sterge mesajele. Utilizatorii care vor face spam in mod repetat vor primi avertismente si eventual vor fi banati.


  Conturi


  Conturile multiple nu sunt permise. Daca creati mai un alt cont pentru a evita un ban atunci contul nou va fi sters. Daca actiunea se repeta atunci IP-ul vostru poate fi banat pe forum.

  Nu oferiti niciodata informatii legate de contul vostru pe forum (parola).
  Nici macar membrii staff-ului TWG nu va vor cere astfel de informatii ,daca cineva pretinde a fi membru staff si va solicita informatii care va ajuta la conectarea pe forum atunci acea persoana incearca sa va pacaleasca.


  Altele


  Asigurati-va ca cititi regulile fiecarei sectiuni, din moment ce ele pot diferi.

  Regulile prezentate mai sus sunt aplicate si in gazul avatarelor sau a semnaturilor folosite. Daca ele vor fi incalcate atunci materialul interzis va fi inlaturat iar utilizatorul tratat corespunzator.

  Ne dorim ca toti utilizatorii sa se comporte civilizat. Cel mai important lucru este sa va oferim un forum distractive, prietenos si accesibil pentru toata lumea. Daca veti respecta regulile prezentate mai sus cu siguranta vom reusi sa facem acest lucru.

  Incalcarea oricarei reguli de mai sus poate duce la urmatoarele masuri:


  Avertismente si Ban-uri


  Un avertisment, in acest caz ti se va aduce la cunostinta regula incalcata, iar daca ai folosit mesaje ofensatoare acestea vor fi editate iar subiectul poate fi inchis. Avertismentele sunt adaugate in fisierul vostru dar nu vor fi adaugate puncte.

  O infractiune oficiala, in acest caz ti se va aduce la cunostinta regula incalcata, iar daca ai folosit mesaje ofensatoare acestea vor fi editate iar subiectul poate fi inchis. Infractiunile oficiale sunt inregistrate in fisierul vostru si pot fi vizualizate atat de catre moderator cat si de administratori. 3 astfel de avertismente vor avea ca rezultat primirea unui ban, in aceasta situatie contorizarea avertismentelor va fi resetata.

  In momentul in care sunteti banat nu veti putea avea acces la forum pentru o anumita perioada de timp:
  1 ban ca rezultat a 3 avertismente = 1 saptamana
  5 ban-uri = ban permanent pe forum

  Ban-ul direct poate fi acordat daca un moderator considera ca situatia o impune.
  Membrii care folosesc spam-ul pentru obtinerea tintelor vor fi banati o saptamana de asemenea.
  Ban permanent instant poate fi acordat daca situatia o impune.
Working...
X