Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Wat gebeurt er als ik met pensioen kan gaan?

  Je worstelaar start zijn cariére op de leeftijd van 18 jaar, tot een leeftijd van 54 jaar met een ratio van 2 weken voor een jaar, Na anderhalf jaar ben je toe aan je pensioen. Je kan ook kiezen omdat niet te doen en lekker door blijven spelen, maar dan verlies je elke 2 weken, 5% van je worstelaar, je kan dat weer goed zetten door 5 tp’s te betalen(Worstelaars statistiek, Speciale Techniek en Prive Gym) …. Na 9 maanden(18 jaar in het spel), je verliest dan 90% en kan je recht trekken met 90 tp’s, elke 2 weken.

  Waarneer je de keuze heb gemaakt om met pensioen te gaan, je worstelaar wordt dan gereset en ga je terug naar level 1 van het spel. Je krijg dan als bonus 1% van totale ervaring en fantaeuros, 1 extra wedstrijd die je kan bewaren en 50% van al je tp’s die je gekocht heb(exclusief de tp’s die je tijdens het spel kado kreeg)

  Waarneer je worstelaar level 25 of hoger was, dan kan je ook een extra type worstelaar kiezen, dit betekend dat je een extra klasse worstelaar kan nemen en trainen, zodat je die klasseskills ook heb(Het puntensysteem blijft gewoon hetzelfde), elke keer als je met pensioen gaat krijg je een extra match in de wacht en een extra klassetype.

  En dat is nog niet alles, er komt ook een Hall of Fame voor de beste 50 spelers allertijden, de lijst wordt bepaald door je worstelscore op het moment dat je met pensioen gaat, de top 25 krijgt, 5 extra wedstrijden die je in de wacht kan zetten en voor elke 5de master die je verslaat kan je 2 bewegingen vrij spelen ongeacht wat je er normaal voor nodig heb, de plek 25 tot 50 krijgt 3 extra wedstrijden die je in de wacht kan zetten en voor elke 5de master die je verslaat, 1 extra beweging die je vrij kan spelen.

  Het voordeel wat je hebt van de Hall of Fame is permanent en kan worden vergroot als je het nog een keer voor elkaar krijgt om in de Hall of Fame te komen.
Working...
X